Om udvalget

Modsat alle andre importører har DWC gjort sig til specialist i hvidvine med et samlet udbud på omkring 300 forskellige vine fra vore vinhuse i Tyskland og Italien. Vi har et kæmpeudvalg af hvidvine i alskens sødme- og tørhedsgrader og ofte i mange forskellige årgange. Det har været rygraden i vor vinimport at kunne vise disse vines imponerende nuancerigdom og anvendelsesmuligheder fra A til Z ved middagsbordet.
På rødvinsfronten er vi også godt funderet med masser af specialiteter, der ligger langt fra de mange mainsteam vine og brands, der præger den danske vinverden. Vi har intet imod at høre til som et korrektiv i vinlandskabet, for vore vinproducenter er små og mængderne ligeledes så! Vi vil aldrig reklamere med ’vi har købt resten’, for der er ikke nogen rester! Omvendt må vi så også konstatere, at vi ikke kan få alt, hvad vi peger på – det går vel også endda?
Med 40 års erfaring i vinverdenen blandt nogle af verdens ubestridt bedste producenter forsøger vi at være rejseleder i vinverdenen og at lede vininteresserede ned i sidegaderne, hvor de sjove steder og gode ting findes, samt kun at bruge hovedgaderne som transportveje. Sagt lidt mere tydeligt: Vi søger fortsat at finde frem til de fine små vinbrug, der kan deres håndværk på naturens betingelser uden at bralre op med religiøse og lommefilosofiske udgydelser om naturen og vinen. De prøver i stilhed at koncentrere sig om at gøre arbejdet så godt som muligt og at sætte sig ordentligt ind i naturen, stedet og processen for at skabe individuelle kvalitetsprodukter langt væk fra den omsiggribende konformitet, der hersker som vinkundskab i vore dage. Og heldigvis er der plads til os alle.